Middle School Fully Online Schedule (SAMPLE)

Day	Time	Learning Activity	Mode of Instruction
"A" Days	8:20 - 8:50 (30 minutes)	Advisory/CCA (SEL Check-in)	Synchronous
Learning Blocks 1, 2, 3	8:55 - 10:35 (100 minutes)	Learning Block 1	Synchronous and asynchronous
	10:40 - 12:20 (100 minutes)	Learning Block 2	Synchronous and asynchronous
	12:25 -12:55 (30 minutes)	Lunch	Asynchronous
	1:00 - 3:08 (123 minutes)	Learning Block 3 and SEL Check-out	Synchronous and asynchronous
"B" Days	8:20 - 8:50 (30 minutes)	Advisory/CCA (SEL Check-in)	Synchronous
Learning Blocks 4, 5, 6	8:55 - 10:35 (100 minutes)	Learning Block 4	Synchronous and asynchronous
	10:40 - 12:20 (100 minutes)	Learning Block 5	Synchronous and asynchronous
	12:25 -12:55 (30 minutes)	Lunch	Asynchronous
	1:00 - 3:08 (123 minutes)	Learning Block 6 and SEL Checkout	Synchronous and asynchronous
Wednesdays	8:20 - 8:50 (30 minutes)	Advisory/CCA (SEL Check-in)	Synchronous and Asynchronous
Learning Blocks 1 - 6	8:55 -11:44 (169 minutes)	Learning Blocks 1-3	SAMPLE schedule for asynchronous learning
	11:44-12:14 (30 minutes)	Lunch	
	12:19-3:08 (169 minutes)	Learning Blocks 4-6	